ما مدتيه كه به جاي مرغ داريم بوقلمون مصرف ميكنيم، گوشت چرخ كرده شتر خوبه؟

شير محلي به جاي پاستوريزه جايگزين كرديم. كره هم همينطور. اگه پنير محلي بخريم خطر ابتلا به تب مالت نداره؟

روغن كنجد و روغن زيتون و روغن دنبه رو هم داريم مصرف ميكنيم.

براي اصلاح خوراك ديگه بايد چه كارهايي انجام بديم؟

میتونید از مرغ سبز و اگر پیدا بشه مرغ رسمی هم استفاده کنید اما در کل بدن ما به گوشت زیادی نیاز نداره و تا گوشت گوسفند هست نوبت به مابقی گوشتها نمیرسه و بعد از گوشت گوسفند هم ماهی قرار داره. حذف گوشت مرغ یا بوقلمون یا شترمرغ، هیچ آسیبی به خوراک نمیزنه و اگر به مقدار کم هم مصرف بشه کافیه و تفاوت چندانی با هم ندارند.

گوشت شتر طبع بسیار گرمی داره و بافت و جنسش هم کمی سفت تر از گوشت گوسفند هست. به هر شکلی میشه استفاده کرد و منع خاصی نداره اما دفعات مصرفش کم باشه و اصل همون گوشت تازه گوسفند باشه.

شیر و لبنیات رو حتما از جای معتبر بگیرید تا از سلامتیش مطمئن باشید. پنیر هم چون در آب نمک نگهداری میشه خیلی بعید هست مشکلی ایجاد بکنه. پنیر هرچه سفت تر و کهنه تر و هر چی تعداد سوراخهایی که درش ایجاد میشه، بیشتر باشه، بهتر و سالم تر و مقوی تر هست.

کارهای دیگه ای که میشه انجام داد اینهاست:

استفاده از نان سنگک و لااقل استفاده نکردن از نانهای سفید

حذف نوشابه و جایگزین کردن شربت و نوشیدنیهای طبیعی. دلستر هم در حد کم استفاده ش مشکلی نداره

حذف چای و جایگزین کردن دمنوش های طبیعی

تغییر ظروف و لااقل حذف ظروف تفلون و آلومنیوم

حذف تنقلات کارخانه ای و حاوی افزودنی و جایگزین کردن تنقلات سالم و طبیعی خصوصا 4 مغز

***

در کل اگر بتونید یک برنامه خوراکی مطابق با فصل تهیه کنید که هم غذاها هم میان وعده ها از تنوع برخوردار باشند و هم نیازهای بدن رو تامین کنه بسیار خوبه

***

حتی الامکان فکری هم برای آب خوردن بکنید

میتونید از تصفیه کننده های بدون برق استفاده کنید

***

ظروف چدن با لايه ي سراميك مشكلي داره؟

البته براي خورشتها ظرف مسي استفاده ميكنم

جز ظروف مسی و شیشه ای مابقی همه مشکل دارند اما بعضی کمتر بعضیها بیشتر.

مهمترین و لازمترین کاری که میشه کرد اینکه:

اولا همه غذاها رو سر فرصت و در زمان طولانی بپزید یا نیاز به شعله و حرارت بالا نباشه تا ظروف آلودگیهاشون به غذاها منتقل  نشه

ثانیا موقع شستن خیلی مراقب باشید که خط و خشی کف قابلمه و ظروف نیفته چون هم محل انباشت میکروبهای ریز و نادیدنی میشه هم ذرات جدا شده از بدنه ظرف، که همگی شیمیائی و مضر هست وارد غذا میشه.

Template Design:Dima Group