Leader
02 تیر 1396 ساعت 19:55

آیا آماده سازی زعفران با یخ صحیح است؟

جدیدا دربرخی برنامه های آشپزی می گن زعفران روباآب گرم دم نکنید و روی زعفران ساییده شده یخ بریزیدتا بوورنگ اون بهتر بشه.

آیااین مطلب درسته؟

رنگ گیری از زعفران توسط قالب یخ یکی از روشهای جدید و غیر سالم استفاده از زعفران است. دلیلش اینه که آب بواسطه یخ زدن تغییر مولکولی پیدا میکنه و خواص متفاوت و مضری برای بدن پیدا میکنه و بعد از آب شدن دوباره، به خواص اولیه آب برنمیگرده. بنابراین خوردن یخ به هر نحوش-حتی ریختن در آب برای سرد کردن آب- در طب سنتی و دستورات دینی ممنوع هست. لذا فرآوری زعفران توسط یخ هم نمیتونه سالم باشه و بهترین شیوه همون دم کردن هست.

در ضمن خوردن یخ جز در موارد معدود که کاربرد طبیِ خاص داره، منجر به کبد به چرب میشه و بسیاری از افراد که این روزها مشکل کبد دارند، کسانی هستند که آب یخ زیاد مصرف میکنند

Template Design: