Leader
03 ارديبهشت 1396 ساعت 16:26

بهترین شیوه مصرف سبوس گندم

سبوس گندم را از کجا میشه تهیه کرد؟

فرمودین که سبوس گندم جوشانده بشه و بعد در خوشتها استفاده بشه ، این کار حتما باید انجام بدیم یا می تونیم به همون شکل که خریداری شده  در اواخر طبخ به خورشت  اضافه کنیم ؟

عطاری ها هم میفروشند. هر کیلو بسته به انصافشون حدود 3-4هزار تومان هست که ماه ها میشه ازش استفاده کرد.

میشه خود سبوس رو داخل غذاها ریخت اما خورشت رو کدر میکنه و ممکنه افراد خصوصا بچه ها از قاطی شدن ذرات سبوس که بعد از پخته شدن شبیه تفاله میشه، خوششون نیاد. بنابراین راه بهتر استفاده از عصاره سبوس هست که از طریق پختن و جوشاندنش به دست میاد. البته با حرارت ملایم و سرفرصت!

در ضمن میتونید مقداریش رو کاملا آسیاب کنید و در ظرف مناسبی شبیه نمکدان بریزید تا روی ماست و سالاد ریخته و مصرف بشه

Template Design: