میشه طرز تهیه سویق ونحوه استفاده اش رو توضیح بفرمائید

کلا در عربی و در لسان روایات اسلامی هر آردی که بو و تفت داده بشه بهش سویق میگن که بهترینش آرد گندم به اضافه سبوسه

البته الان نمونه های آمده ش رو عطاری ها میفروشند

بطور خاص سویق گندم بسیار مقویه خصوصا برای بچه ها و خانمها و کسانی که از ضعف و سستی یا لرزش دست رنج میبرند

باید مدت خاصی بو دادن طول بکشه منظورم تایم بودادنه

اگر توجه کرده باشید آردها کمی نمناک هستن. باید اونقدری تفت داده بشه که خشک بشه. سبوس هم همینطور. به هر مقدار آرد گندم که تهیه کردید به همون وزن سبوس گندم هم بگیرید و آسیاب کنید بعد مثل آرد تفتش بدید و نهایتا با هم قاطی کنید تا قابل استفاده بشه.

بهترین راه مصرف مخلوط کردن با عسل یا مخلوط کردن با شیر هست

یک قاشقش رو میشه در یک لیوان شیر ریخت و صبح میل کرد. خصوصا برای بچه ها ضعیف. خانمها و هرکس که ضعف زیادی داره.

تقریبا همه حبوبات و غلات قابلیت سویق شدن دارند که بعد از گندم و جو، عدس از مفیدترین هاست.

Template Design:Dima Group