برای درمان کبد چرب چه راهی وجود دارد؟
 
     مهمترین و موثرترین راه مقابله با کبد چرب، اصلاح رژیم غذایی ست چون اصلی ترین عامل این بیماری آلودگی خوراک خصوصا انواع روغنها و لبنیات کارخانه ای است.
پارافین های خوراکی درون روغنها  و لبنیات پاستوریزه و همچنین روغن پالم که هم در روغنهای خوراکی هم در لبنیات خصوصا انواع پرچربش استفاده میشه، در کنار آلودگی هوا که عمدتا در اثر سوخت ناقص بنزینه، مهمترین عوامل ایجاد و تشدید کبد چرب هستند بنابراین در قدم اول باید با اینها مقابله کرد.
اولا و حتما روغنهای کارخانه ای رو کلا حذف و از روغن کنجد یا زیتون استفاده بشه
ثانیا از لبنیات پاستوریزه کارخونه ای اصلا استفاده نشه و از محصولات لبنی سنتی با چربی معمولی و ساختار طبیعی استفاده کنیم و حتی الامکان در معرض دود بنزین قرار نگیریم.
بعد از اینها لازمه در 2-3 مرحله کبد رو پاکسازی کنیم که هم از طریق رژیم هم از طریق خوراکیهای مفید و هم از طریق داروهای گیاهی بطور همزان انجام میگیره:
برای پاکسازی کبد و کلا پاکسازی بدن خیلی خوبه که بین 3تا 10 روز رژیم آب و عسل گرفته بشه و اگر ممکن نشد لااقل 3 شبانه روز فقط سوپ جو استفاده بشه به اضافه آب 
در کنار این رژیم عمومی، میشه از شربت آبلیمئ که با عسل و آبلیموی طبیعی تهیه میشه بطور مستمر استفاده کرد (حداقل 10 روز) خصوصا بصورت ناشتا و در هر زمانی که احساس تشنگی میشه
مهمترین و موثرترین دارو که بعد از اصلاح روغن و لبنیات و رژیم های سالمسازی و پاکسازی به از بین بردن چربیهای اطراف کبد کمک بسیار موثری میکنه، گیاه خارمریم هست که قرص گیاهی "لیورگل" رو تشکیل میده و از داروخانه ها قابل تهیه ست.
در کنار این موارد استفاده از عرق کاسنی+عرق شاتره و همچنین مصرف روزانه ی چای زنجفیل، شربت سکنجبین، کاهو و سکنجبین کلم هم در از بین بردن چربیهای زائد کبد بسیار موثره
*************یک نکته بسیار مهم*********
اکثر افرادی که مبتلا به کبد چرب میشن، طبع سرد دارند و یا در استفاده از خوراکیهای با طبع سرد زیاده روی میکنند علت این امر اینه که طبع کبد گرمه و استفاده بیش از حد سردی جات باعث اختلال در کارکرد کبد میشه و کبد قادر به شکستن چربی ها نخواهد بود در حالیکه چربی های غیر قابل شکستن و غیر قابل جذب و هضم هم مصرف بشه بی شک چربیهای در اطراف کبد باقی خواهند ماند پس اولا افراد سرد مزاج در استفاده از خوراکیهای سرد بیشتر مراقبت کنند و از خوراکیهای با طبع گرم بیشتر استفاده کنند ثانیا اصولا استفاده از سردی جات میونه خوبی با کبد نداره***** در ضمن یکی از عوامل موثر و پرخطر در ایجاد و تشدید کبد چرب، استفاده از آب یخ هست هم سردی بیش از حد آب مضره هم مخلوط شدن آب با یخ که آب شدن یخ می انجامه باعث تغییر ساختار مولوکولی آب میشه که کاملا مضر و خطرناکه و در چرب شدن کبد تاثیر مستقیم داره!

Template Design:Dima Group