بعد از نان، مهمترین نوع استفاده از گندم، هلیم(حلیم) و سمنوست که از دیرباز مورد استفاده قرار میگرفته و الان به یک خوراکی تزئینی تبدیل شدن.

همچنین استفاده از جوانه گندم بطور تازه یا پودر شده، همواره مورد توجه تعالیم سنتی ایرانی بوده که بازهم این روزها مورد غفلت خانواده هاست.

حلوا و برخی شیرینجیات سالم هم از دیگر مصارف گندمه که در برهه ای از تاریخ جنبه غذایی داشته و الان جبنه تزئینی پیدا کرده.

بنابراین یکی از شروط داشتن خوراک طیب، استفاده صحیح و همه جانبه از گندم است که خصوصا خانم های خانه دار-با توجه به نبود مدیریت تغذیه سالم در جامعه- لازمه که به خوراکیهای خانواده اضافه کنند.

لازمه توجه داشته باشیم که استفاده از گندم و محصولاتش، هیچگونه مضراتی برای بدن نداره و با همه طبایع سازگاری کامل داره، خصوصا نان که خوراک اصلی اکثر مردمان جاهن است.

البته زیاده روی در مصرف هرچیز میتونه مضر باشه و همچنین مطابق توضیحات که عرض شد، گندم یا آرد نا سالم یا ضعیف ممکنه ایجاد بیماری بکنه.

بنابراین از آرد و نانهای سفید استفاده نکنیم و در مقابل از نان سنگک با ویژگیهایی که عرض شد استفاده کنیم. همچنین خوراکیهای سنتی دیگه که با گندم تهیه میشه رو وارد رژیم غذایی مون کنیم. خصوصا جوانه گندم که به هر 2 شکلش مفید و بسیار مقوی است.

Template Design:Dima Group