-          تفاوت اصلی جو و گندم رو عنایت بفرمایید بحث کنیم و خواص هر یک.

مهمترین اختلاف "گندم" و"جو" در طبعشون هست.

گندم طبع گرم رو به متعادل داره و جو طبع سرد داره البته هر دو خشک هستند.

-          پس کسی که طبعش گرم و تر و یا گرم وخشکه توی تابستون بهتره از نان جو استفاده کنه...درسته؟

با توجه به اینکه گندم بهاره و پائیزه و همچنین گندمهای مناطق مختلف با طبعهای نسبتا متفاوت قاطی میشه و همچنین گاهی ماهها در سیلوهای باقی میمونه، بنابراین از نظر طبع خیلی اثربخش نیستند مگر اینکه گندم و جو تازه آرد و تبدیل به نان بشه / اما در کل بله، مصرف جو و نان جو در فصل گرما بهتره/ هرچند مصرف جو منحصر به نان نیست و مصارف زیادی داره که بهش اشاره خواهیم کرد

بنابر مطلب فوق ، نانهای محلی که از گندم تازه تهیه میشه ، خصوصا در فصل برداشت گندم، خیلی عالی و غنی هست / یکی از مسائلی که طبع گندم و جو رو تغییر میده آرد شدن و گذر زمانه / هرچند غلات بسرعت فاسد نمیشن اما هرچه زودتر مصرف بشن خواص طبیعیشون رو بهتر و بیشتر منتقل میکنند / البته و متاسفانه در جامعه ما به خاطر سودجوئی سرمایه داران و نبود برنامه غذائی جامع، گندمهای مختلف حتی از کشورهای دیگه، تهیه و با هم قاطی میشه و چون زمان زیادی در باربری و سیلو و...میمونه بهش نگهدارنده میزنند/ بنابراین برای مصرف فراورده های تهیه شده از گندم و جو، هرچه شیوه سنتی تر باشه، بهتره و ضرر کمتری خواهد داشت، لذا نانهای کارخونه ای و سفید و بیسکوئیت و انواع شیرینی ها، بخاطر افزودن مواد شیمایی مختلف و گذر زمان بسیار بیشتر، اصلا توصیه نمیشه و معمولا نه تنها فایده ای ندارند بلکه مضر هم هستند

Template Design:Dima Group