-          می خواستم بپرسم اگه عسل حرارت ببینه همون ی ذره خاصیتیم ک داره از بین می ره ؟؟؟جایی خوندم عسلهای غیر طبیعی در دمای 7 تا 14 درجه،شکرک نمیزنن یا "خیلی دیر شکرک میزنن".عسل اگر طبیعی و خوب باشه به چه مدت در این دما بمونه باید شکرک بزنه؟بعضی از عسلها شکرکشون سفید وسفت میشه یا این عسل طبعیه ؟

عسل طبیعی اگر در فضای منزل باشه مشکلی پیدا نمیکنه و در حالت عادیه خودش باقی میمونه اما اگر در فصل سرما بیرون اتاق باشه شکرک میزنه، جنس شکرکش هم دانه های ریز به هم پیوسته ست که شیری رنگه و به محض قرار گرفتن در محیط گرم به حالت اولیه برمیگرده.

عسل با حرارت همه خواصش رو از دست میده حتی اگر در آبجوش ریخته بشه دیگه خاصیتی نداره.

همه نوع عسل طبیعی خوبه و البته هر نوعی کاربرد خاصی داره / هرچند اکثر عسلهای طبیعی موجود در بازار عسل آویشن هستند / عسلهای چند گیاه، گون و... همگی خوب هستند اما بیشتر مصارف دارویی دارند.

-          پس عسل راباآب گرم مخلوط کنیم برای سرما خوردگی اثری ندارد؟

آب ولرم ضرری به عسل نمیزنه

-          در مورد اهمیت استفاده موم عسل هم توضیحاتی بفرمایید. اخبار مختلفی در خصوص استفاده از موم عسل وجود داره.

موم طبیعی کم پیدا میشه و بیشتر این مومها مواد شیمیایی هستند اما اگر طبیعیش باشه برای دستگاه تنفس و از بین بردن عفونتها خیلی مفیده. موم عسل باید جویده بشه تا رفته رفته تموم بشه.

-           بهترین وقت خوردن شیر همراه عسل چ زمانیه؟و چیزدیگری بهش اضافه کنیم خواصش بیشتر میشه؟

بهترین زمان مصرفش به عنوان صبحانه ست. سرد یا ولرم فرقی در خواصش نداره و بسته به مزاج فرد داره.

-          درخصوص عسلی که افراد دیابتی بتوانند مصرف کنند بفرمایید ایا عسل اویشن یا نوع دیگری ممنونم

تفاوت چندانی ندارند و مهم طبیعی بودن و نداشتن قند مصنوعیه..

      -          طریقه درست نگهداری عسل؟

داخل ظرف شیشه ای و در هوای عادی.نه گرم نه سرد

 

 

Template Design:Dima Group