Leader
29 مرداد 1396 ساعت 12:32

پرسش و پاسخ پیرامون نوشیدنی طیب«آب»

-          در مورد آلوده بودن آب شهرها علی الخصوص تهران شکی نیست.برای همه هم امکان استفاده از تصفیه کننده وجود نداره؛تازه معلوم نیست خود این تصفیه کننده ها هم مشکل نداشته باشن.بواقع الان عملی وبهترین روش استفاده از آب چیست؟

همونطور که عرض کردم راه قطعی جز استفاده از تصفیه کننده سالم وجود نداره و جوشاندن آب علیرغم فوایدی که داره نه میتونه همه آلودگیها رو از بین ببره و همین که برخی از املاح رو از بین میبره و فقط میتونه یک راه موقتی یا برای مقابله با آلودگیهای خاص و بزرگ و شایع باشه.

روشهای مختلفی برای تصفیه آب وجود داره که دستگاههای متداول از 6 یا 7 لایه ی تصفیه کننده استفاده میکنند که کربنی هست و بعد از مدتی کربن وارد آب میشه و کاملا مضره(روش اسمز معکوس مشهوره) یونیزه کردن آب هم روش دیگه یی هست که چیزی شبیه آب مقطر یا آب سبک درست میشه که اونم کاملا مضره //// فقط یک روش و یک دستگاه وجود داره که لایه های تصفیه کننده ش از سنگریزه، شن و املاح معدنی طبیعی ساخته شده و هیچ ضرری نداره و کیفیت آب رو حفط میکنه و مضراتش رو از بین میبره //// برای گندزدایی و کشتن باکتری هم جوشوندن آب در ظروفی که جرم دارند مثل سماور یا کتری که مدتی ازش استفاده شده باشه، کافیه و نیازی به تصفیه کننده نیست.

همونطور که قبلا عرض کردم این دستگاههایی که به اسم تصفیه کننده چیزی به آب اضافه میکنند نه تنها مشکلات و مضرات آب رو دفع و رفع نمیکنند بلکه با تغییر ترکیب شیمیایی آب، ضرر بزرگتری ایجاد می کنند.

تصفیه کننده های موجود خصوصا اونهایی که از اسمز معکوس استفاده میکنند هم بخاطر داشتن فیلتر کربن و همچنین استفاده از مواد شیمیایی موجود در فیلترها و البتاه استفاده از الکتریسیته، آب رو تبدیل به یک ماده جدید و مضر میکنند.

فقط یک شیوه از تصفیه هست که کاملا سالم اون هم از برق استفاده نمیکنه و چند فیلتر سرامیکی داره و فقط سرراه آب قرار میگیره و بیشتر آلودگیهای آب رو به خودش میگیره و نه چیزی از آب کم میکنه نه چیزی اضافه میکنه. خوشبختاجه حجم کوچکی داره و قیمتش هم مناسبه.

من فقط یک مارک معتبر ازش تو بازار پیدا کردم و اگر دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند کمک کنند بهترین مارکش رو پیدا کنیم .

مارک DOULTON ساخت کانداست که یک شرکت ایرانی وارد میکنه بنام بازرگانی صحنی قیمتها هم از 300 تومن به بالا بستگی به جنس بدنه و حجم تصفیه است.

دستگاههای موجود از روش RO یا اسمز معکوس استفاده میکنند که علاوه بر برقی بودن که مضره از سه لایه کربنی هم استفاده میکنن که لااقل یکیش زغالسنگه و ذراتش به مرور زمان وارد آب میشه همچنین یکی دیگه از لایه های با استفاده از الکتریسیته و احتملا جنس شیمیایی اون لایه ذرات فلزی و برخی دیگه از عناصر معدنی آب رو تجزیه و دفع میکنه که عملا یک نوع آب مقطر تولید میشه که مضر خواهد بود

 

-          بنده چند سالی هست که آب شرب منزل را آخر هفته ها از چشمه های موجود در روستاها تامین میکنم ولی برای حمل از ظرف های پلاستیکی استفاده می کنم، آیا این ظروف بر کیفیت آب تأثیرگذار است، به چه میزان؟

بهترین آب مصرفی آب چشمه است که کامل و مفیده . اگر در ظروف شفاف که برای آبرسردکنها استفاده میشه، استفاده کنید تا چند روزی اثر چندانی بر روی آب نمیذاره اما ظروف پلاستیکی معمولی بعد از چند ساعت آب رو آلوده میکنه.

-          درباره دستگاه استیک الکالاین اطلاعاتی دارید

اطلاعات چندانی در خصوص این روش وجود نداره. البته اساسا این وسیله برای غنی کردن آب استفاده میشه و ممکنه برای کسانی که کمبود منیزیم و کلسیم ندارند مشکل ساز بشه. در هر صورت باید آثار استفاده از این دستگاه با شرایط اینجا بررسی بشه.

-          بااین که میفرمایید :برای گندزدایی و کشتن باکتری هم جوشوندن آب در ظروفی که جرم دارند مثل سماور یا کتری که مدتی ازش استفاده شده باشه، کافیه و نیازی به تصفیه کننده نیست. چطورقابل جمعه؟

چون همه ظروف اهنی هستند من جمله کتری و سماور برای جوشوندن آب مضر هستند لذا وقتی جرم میگیرند نباید جرم ها رو از بین برد چون جرمها در واقع املاح آب هستند که بعد از جوشیدن به ظرف چسبیدن. البته مقداری آب رو کدر میکنن یا در آب ته نشین میشن اما بهتر از آبی هست که با ظرف آهنی، اونم اهن سیاه که آلودگیهای زیادی داره- جوشیده باشه.

-          آب تهران به نظر از بقيه جاها آلوده تره ؟ درسته ؟دقيقا چه موادی غير از آرسينيک و کلر و نيترات توش هست که مضره ؟

2 عنصر و ماده شیمیایی کلر و فلوراید، اثر مستقیم بر روی میزان نازایی داره و خصوصا بر روی مردها اثر مخرب بیشتری داره و حتی به عقیم شدن منجر میشه. و متاسفانه هر دو این مواد در آب وجود داره اونم بسیار بیشتر از حد معمولی.

این دو ماده در زنها میزان تخمک گذاری رو پایین میاره و همچنین دخترزایی رو افزایش چشمگیری میده. بعد از جنگکهای جهانی همواره از این مواد برای کنترل و چینش جمعیت استفاده میشه و عموما هم از طریق مخلوط کردن با آب شهری انجام میگیره.

-          یخچال های ساید بای ساید که فیلتر کربنی و سپس فیلتر نانو دارند آب سالم و عاری از نیترات و فلزات سنگین تحویل می دهند ؟

یخچالها با فیلتر کرین و گاز R320 آب رو آلوده تر میکنن

* منظور از برقی بودن همين با فشار پمپ وارد کردن آب به فيلترهاست ؟

حداقل یکی از فیلترها که مهمترینش هست متصل به برقه از این طریق آب تجزیه میشه که این کاملا مضره و ترکیب شیمیایی آب رو تغییر میده

 

-          آیا با جوشانیدن آب مقادیر نیترات و ارسنیک کاهش میابد.؟

جوشاندن آب تاثیر چندانی در سالم سازی آب نداره و نیترات رو از بین نمیبره و فقط آلودگیهای میکروبی رو دفع میکنه که با وجود کلر کم پیش میاد آب حاوی میکرب بشه.

 

 

-          کتری برقی یا همون چای ساز هم مشکل داره؟

اگر المنت و قسمتی که ایجاد حرارت میکنه مستقیم با آب برخورد داشته باشه یا ظرف پلاستیکی باشه کاملا مضره وگرنه میشه استفاده کرد.

-          آب رو داخل ظرف مسی بجوشونیم چطوره؟

بهترین ظرف برای جوشاندن آب ظروف مسی به شرط همراهیه تکه ای آهن مثل قاشقه . بعد ظروف شیشه ای و نهایتا ظروف غیر آهنی. لعابی و تفلون بسیار مضر هستن خصوصا برای جوشاندن آب

-          اب در كتري مس جوش بيايد بهتر است ؟

استفاده از ظروف مسی خیلی خوبه اما زیاد شدن یون مس مشکلاتی برای خون و بدن ایجاد میکنه برای حل این مشکل 2کار باید بشه اول اینکه حتما داخل ظرف قلع اندود-سفید- بشه ثانیا یک تکه آهن تمیز و بدون جرم، موقع جوشادن آب درونش قرار بگیره.

-          اب دوباره جوشيده را دوباره يا چند باره بجوشانيم مضر است؟

جوشاندن آب به خیلی چیزها بستگی داره. کیفیت آب، جنس ظرف و هدف ما از جوشاندن آب.

گرچه در قدیم این روش مرسوم بوده و صحیح و موثر هم هست اما باید توجه داشت که ظروف مناسب بوده و هدف یا گندزدایی و رفع آلودگیهای ظاهری از آب بوده-به علت نبود امکانات - یا مصرف درمانی داشته. کیفیت آب هم طبیعی و بدون مواد شیمیایی خصوصا نیترات و کلر بوده، بنابراین الان این روشها کارایی چندانی نداره چون آلودگیها، شیمیایی ست که با جوشاندن دفع نمیشه.

از سوی دیگه با جوشاندن آب، املاح و مواد معدنی آب که بعضا ممکنه برای برخی افراد مشکل ساز هم باشه، ازش جدا میشه و به حالت جرم در داخل ظرف باقی میمونه. اما این املاح جزو ذات آب هر منطقه است و اگر آب الودگیه شیمیایی نداشته باشه و فرد هم مشکل خاصی -خصوصا کلیه- نداشته باشه، نباید آب رو جوشوند و اگر آب آلودگیه شیمیایی داشته باشه باید حتما تصفیه بشه- البته از راه صحیح-

پس جوشاندن مکرر آب، نمیتونه صحیح باشه و اگر مضر هم نباشه، فایده ی خاصی نداره و بی تاثیره.

 

-          ابهای چشمه های شهرستانی مثل سردشت که شیمیایی شده چی الان پاک هست یا شیمیایی هنوز تاثیر داره

آلودگیهای شیمیایی معمولا در ذرات ریز خاک باقی میمونند و در سنگها بدلایلی خیلی اثرگذار و موندگار نیستند بنابراین بعید میدونم با گذشت این همه سال آبها آلودگی داشته باشند. مگر اینکه زیمنهای دست نخورده که اونم قطعا دچار فرسایش شدند و اگر هم آلولده باشند و به آب منتقا کرده باشند خیلی بعیده مقدار آلودگیشون قابل سنجش باشه.

 

-          ظاهرا موضوع آب و سلامتی آب شرب بخصوص آب تهران داره به یک معما تبدیل میشه. علت اخبار پراکنده ای هست که دوستان متخصص اعلان می کنند

هیچ معمایی نیست

خیلی واضحه

کاملا هم مستند و مشهوده

بطور خلاصه اینه

طبق بررسی بعمل آمده آب تهران در مرحله تصفیه و تا هنگامی که در تصفیه خونه هستش کیفیت خوبی داره

این حرف صحیح نیست آقای دکتر/ کاملا غلطه

اثبات آلودگیه آب تهران و مابقیه شهرهای بزرگ خیلی ساده است/ نه دستگاه و آزمایشگاه میخواد / نه هیچ کسی میتونه منکرش بشه / مگر با دروغ

خلاصه و کوتاه عرض میکنم

آلودگی آب تهران و شهرهای بزرگ محرزه/ برای اثباتش نیاز به آزامیشگاه هم نیست خیلی ساده میشه فهمید. به این موارد اگر توجه کنیم، نتیجه مشخص میشه:

1- بین 40 تا 70 درصد آب شرب تهران از منابع زیرزمینی تامین میشه

2 - 55 درصد تهران زیر پوشش شبکه فاضلاب قرار داره

3- شبکه آبرسانی حتی اگر فرسوده نباشه از بتنهای آلوده به مواد شیمایی سمی و همچنین لوله های پلاستیکی است که در طول زمان آلودگیهای زیادی رو به آب منتقل میکنند.

4- اضافه کردن کلر به مقدار زیاد و همچنین فلوراید و دیگر مواد شیمیایی

از این موارد به وضوح مشخص میشه که هم آلودگیهای فاضلاب وارد آب شرب میشه، اونم به مقدار بسیار زیاد . ثانیا مواد شیمیایی اضافه شده قابل انکار نیست و نهایتا اینکه شبکه آبرسانی خودش به آلودگی آب اضافه میکنه. بنابراین آب قطعا آلوده است.

برای تصفیه آب میشه از 2 روش استفاده کرد:

1-جوشاندن استفاده کرد اونم در ظروف مسی یا شیشه ای یا برنجی و نهایتا آلومینیومی/ ظروف آهنی و تفلون فوق العاده مضر هستند / این روش فقط آلودگیهای میکروبی و انگلی و ظاهری رو از بین میبره و بررروی عناصری شیمایی و فلزات سنگین اثر چندانی نداره.

2- استفاده از دستگاههای تصفیه کننده که برای استفاده ازش باید به این موارد توجه کرد:

الف/ دستگاه از برق استفاده نکنه

ب/ جنس فیلترها طبیعی باشن

ج / هیچ چیزی به آب اضافه نشه

با توجه به این 3 نکته فقط یک مدل تصفیه کننده ساخت(انگلیس،کانادا و تایوان) وجود داره که کاملا این موارد رو رعایت میکنه و از فیلتر سرامیکی استفاده میکنه و برقی نیست و هیچ ماده ای هم به آب اضافه نمیشه./ البته مدلی هم داره که فیلتر کربن هم داره/ فیلتر کربن اگر به برق متصل باشه-مثل مدلهایی که از راه اسمز معکوس آب رو تصفیه میکنند- بعد از مدتی کربن رو وارد آب میکنه که بسیار خطرناک و مضره، اما حتی در این مدل کربن دار بخاطر عدم برقی بودن، مشکل چندانی ایجاد نمیشه.

گذشته از این مطالب استفاده از آب چشمه های هر محل- نه شهرها یا محلهای دوردست- بهترین و سالمترین آب شرب محسوب میشه.

این مدل تصفیه کننده که سالمتر از روشهای دیگه ست و قابل اعتماده رو در لینک زیر میتونید ببینید و کارکردش رو بررسی کنید:

http://parscenter.com/tasfiyehabceramici/About

 

-          خبر دار شدم اب خوردنی وارد بازار شده با نام اکساب ممنون میشم نظرتونو بدونم.؟

یونیزه کردن آب که توسط برخی روشهای تصفیه هم انجام میشه، برای بدن مضره و ترکیب خون رو تغییر میده. اصولا با این شیوه، آب ماهیت اصلی خودش رو از دست میده و در واقع آب مقطر+اکسیژین هست که آب خالص و بدون املاحوتلقی میشه و برای بدن مضره.

 

-          در مورد درمان به وسیله اب هم اگه امکان داره .مطالبی ارائه فرمایید.باتشکر

چون آب سالم و کامل در دسترس نیست و آبدرمانی علیرغم مزایای زیادش،مشکلات و خطراتی داره، به نظرم آب و عسل بهترین جایگزین و کاملترین شیوه درمان است. البته آب و عسل پیش از اینکه درمان کننده باشه، اصلاحگر هست و سیستم بدن رو به کلی از آلودگیها پاک میکنه.

برای مطالعه جزوه "معجزه آب و عسل" میتونید به سایت مراجعه کنید:

www.tazohoor.ir

 

 

Template Design: