Leader
11 ارديبهشت 1396 ساعت 08:49

فلفل(خواص و آثار)

فلفل در 2 نوع پرکاربرد قرمز و سیاه، از جمله مهمترین ادویه جات است که هر دو برای بالا بردن سوخت و ساز بدن مورد استفاده قرار میگیرد. اما فلفل سیاه به مراتب مفیدتر و موثر تر است.

طبع گرم فلفل برای خانمها مهم و از بین برنده سردی مغز است و همچنین بافتهای معده را در طول مدت تقویت میکند. فلفل با ضدعفونی کردن دهان و خصوصا زبان، قدرت چشیدن واقعی طعمهای مختلف را تقویت میکند.

همچنین با ایجاد عطسه، در ضمن باز کردن راههای تنفس و جلوگیری از عفونتهای سینوسی، از رطوبت بالای مغز نیز جلوگیری خواهد کرد.

فلفل در اثر بالا بردن سوخت و ساز بدن، رفته رفته از شُل شدن اندام و تجمع چربی ها در بدن جلوگیری کرده و همزمان باعث جلوگیری از افراط در خوراک میشود و در واقع سیستم کنترل اشتها را فعال و مدیریت میکند که به جلوگیری از چاقی خواهد انجامید.

جالب است که مطابق آزمایشات انجام گرفته، استفاده از فلفل در یک وعده غذایی خصوصا برای خانمها به اندازه یک نوبت ورزش عادی و نرمش ضرروی برای بدن، مفید و موثر است.

فلفل در کنار این فواید خوراکی، از جمله مسکن های قوی است که با جویدن آن درد دندان ساکت شده و زخمهای  مختلفی بهبود پیدا میکنند . در قدیم برای تحریک پوست سر به جهت رشد بیشتر مو و جلوگیری از ریزش مو از فلفل استفاده میکرده اند.

فلفل ضد سرماخوردگی. ضد تب و ضد ترشی معده و ضد دردهای مفصلی و روماتیسمی  است .

همچنین فلفل، اخلاط زائد و مضر خون را تصفیه کرده و خون را صاف میکند. بسیاری از بیماریهای روانی و اعصاب با خوردن منظم، فلفل قابل درمان است چرا که فلفل از بین برنده بلغم و گرم کننده ی مغز است و تقریبا همه بیماریهای مغز و اعصاب در اثر سردی مغز ایجاد میشوند.

فلفل همچنین برای از بین بردن بسیاری از مسمومیتها مفید است و با خوردن جوشانده فلفل، مواد سمی خورده شده، بیرون می آید.

و جالب است، بوی فلفل حشرات را دور میکند.

Template Design: