اگه لطف بفرماييد طرز درست کردن آب زرشک را بفرماييد ممنون ميشم.

درضمن براي چه افرادي وچه بيماري خوبه؟

روزي چند نوبت وچه زماني استفاده بشه؟

همانطور که میدونید زرشک آبگیری با زرشک پلوئی متفاوته و دانه هاش کمی درشت تر و تیره رنگ هست به همین دلیل بهش زرشک سیاه هم میگن

تهیه آب زرشک 2 روش داره

روش اول : 1 کیلو زرشک رو پس از پاک کردن و شستن با آب سرد، داخل یک ظرف غیر فلزی ریخته و 5 برابر وزنش، آب سرد بهش اضافه کنید- بهتره آب جوشیده خنک شده باشه- بعد از 24 ساعت محتویات رو در مخلوط کن بریزید تا کاملا زرشکها له و با آب مخلوط بشه، بعد از صاف کردن، آب زرشک آماده ست.

روش دوم: 1 کیلو زرشک رو پس از پاک کردن و شستن با آب سرد،داخل قابله ریخته و 5 برابر وزن زرشک، آب اضافه کنید و به مدت 15 دقیق جوش بزنه، بعد شعله رو خاموش کنید و بعد از سرد شدن محتویات رو کاملا بهم بزنید یا چنگ بزنید تا کاملا زرشکها با آب مخلوز بشن، بعد از صاف کردن آب زرشک آماده است.

توصیه اطباء سنتی روش سرد-روش اول- هست و ظروف هم حتما غیر فلزی باشه.

حداکثر مصرف روزانه یک لیوان هست و خوردن آب زرشک برای کسانی که فشار پایین دارن یا فشارشون نظم نداره ممنوعه. همچنین برای بیماریهای ریوی و سرفه هم ممنوعه.

زمان مناسب خوردن آب زرشک پیش از خواب یا ابتدای صیح است.

مهمترین خواص آب زرشک:

از بین بردن مشکلات صفرا

از بین بردن مشکلات پوشتی

تصفیه خون

پایین آوردن چربی و اوره

رفع عطش

پاکسازی کلیه و کبد

کلا در مصرف آب زرشک نباید زیاده روی کرد

Template Design:Dima Group