Leader
28 مهر 1396 ساعت 06:55

فواید و مضرات خیارشور و کلم شور

در ادمه بحث دسرها اشاره کوتاهی میکنیم به فواید و مضرات احتمالی خیار شور و کلم شور
یکی از بهترین مکملهای غذایی سنتی ایران، خیار شور است. این خوردنی خوشمزه مجموعه ای از فواید تابستانی و گرمی را در زمستان به ارمغان می آورد.
مهمترین نکته در خصوص خیاز شور نحوه عمل اوری آن است که باید این موارد رعایت شود:
از نمک دریا یا نمکهای ساده غیر کارخانه ای برای تهیه خیار شور استفاده کنید
حتما و حتما و حتما از خیار بوته ای طبیعی استفاده کنید چون استفاده از خیار گلخانه ای نه تنها بطور خام و بعنوان میوه بسیار مضر و عوامل سراطن زاست بلکه استفاده از خیار گلخانه ای در خیار شور بر ضررهای اون اضافه میکنه چون سموم موجود در این نوع از خیار در طول زمان عمل امدن خیار شور به اوج میرسه.
خیار شور حتما به همراه شوید فراوان تهیه بشه
برای عمل اومدن خیار شور عجله نکنید تا عملیات تخمیر طبیعی توسط نمک انجام بگیره. تقریبا بیشترین فایده خیار شور به واسطه همین تخمیر بدست میاد که طی اون مقادیر قابل توجهی از باکتیرهای مفید ساخته میشن که برای سلامتی روده بسیار مفید و موثر هستند.
اگر از خیارهای سالم و ترد و ترجیحا ریز استفاده بشه بطوری که آب نمک وارد خیار نشه و تردی خودش رو بعد از عمل اومدن هم حفظ کنه، یکی از منابع قوی خونسازی رو تهیه و امده کردید. پس در انتخاب خیار سالم و خوب. مهلت دادن برای جا افتادن خیار شور دقت کنید.
تنها ضرر احتمالی خیار شور برای کسانی ست که نمک براشون ضرر داره. البته اگر از نمک سالم استفاده شده باشه این ضرر برای این افراد هم کمتر خواهد شد. جالبه بدونیم 2-3 خیار شور متوسط و نسبتا ریز نیاز روزانه بدن به نمک(پتاسیم) رو براورده میکنه پس افرادی که با نمک مشکل دارند یا اصلا استفاده نکنند یا کم و پس از شستن خیار شور (تا نمکش گرفته بشه) ازش میل کنند.
در تهیه خیار شور استفاده از فلفل زیاد، شوید و سرکه طبیعی رو فراموش نکنید!
Template Design: