من عادت دارم هر روز سرکه بخورم مشکلی داره یا نه؟
 
همونطور که قبلا مفصل درباره انواع سرکه ها صحبت کردیم سرکه های صنعتی و کارخانه ای اسید به اضافه طعم دهنده و کاملا مضر هستند و ترشیهایی که با استفاده از این نوع سرکه ها درست میشه هم نه تنها فایده ای نداره بلکه مضره و ایجاد بیماری میکنه. اسیدهای صنعتی پرزهای دهان و مری و معده رو از بین میبره. باعث پوسیدگی دندان و تغییر در تعادل طبیعی خون میشه.
 
سرکه سیب طبیعی چطور؟
ترشیجات غذا نیستند و صرفا مکمل محسوب میشن پس باید در مصرفشون زیاده روی نشه در ضمن اگر از سرکه های صنعتی تهیه شده باشن قطعا مضر هستند. اسید بالای سرکه های صنعتی پرز معده رو از بین میبره وتعادل فضای اسیدی معده رو بهم میزنه که در طولانی مدت به زخم معده منجر خواهد شد.
کم و سالم خوردن ضامن سلامتی ماست!

Template Design:Dima Group