آیا افراط در مصرف ترشی خطر ابتلا به سرطان معده و همچنین آسیب جدی به سیستم گوارشی رو افزایش میده ؟
 
ترشیجات غذا نیستند و صرفا مکمل محسوب میشن پس باید در مصرفشون زیاده روی نشه در ضمن اگر از سرکه های صنعتی تهیه شده باشن قطعا مضر هستند. اسید بالای سرکه های صنعتی پرز معده رو از بین میبره وتعادل فضای اسیدی معده رو بهم میزنه که در طولانی مدت به زخم معده منجر خواهد شد.
کم و سالم خوردن ضامن سلامتی ماست!
 
خوردن  قرقروت و انواع ترشکهایی که در بازار موجود هستن مشکلی برای دستگاه گوارشی بوجود نمیارن ؟
 
قره قروت و لواشک کارخونه ای کاملا مضره علت اصلیش استفاده از اسید سیتریک و نمک زیاد در تهیه ش هست. اسید سیتریک علت ترشی این خوراکیهاست که هم دندون رو فاسد میکنه هم اسید معده رو به مقدار زیادی افزایش میده که باعث ترش کردن و مشکلات دیگه یی برای معده میشه.
اما قره رقروتی که از آب ماست در منزل تهیه میشه یا لواشکی که از خشک کردن و  فراوری میوه سالم و تازه و بدون افزودنیهای شیمیائی درست شده باشه، نه تنها ضرری نداره بلکه فواید مختلفی برای خون و کل بدن داره اما در کل اینجور خوراکیها که محیط معده رو اسیدی تر میکنن، باشتهاآور و باعث وزن بیشتر میشن پس باید کم و به عنوان تنقلات یا چاشنی غذا استفاده بشن.

Template Design:Dima Group