برای پایین آوردن قند فرد دیابتی چه راهکاری توصیه میفرمایید؟
 
همونطور که میدونید دیابت مثل یک همراه میمونه که باید بشناسیدش تا بتونید باهاش تعامل کنید.
علت دیابت جز مسئله موروثی، پیچیده است و با صبر و حوصله و در طول زمان و انتخاب رژیم سالم و طبیعی خوراکی، حاصل میشه.
اگر شما با چند تا از خوراکیهای آشتی کنید و بطور جدی و مستمر وارد رژیم خوراکی روزانه تون کنید، بعد از مدتی آثار مدیریت بر دیابت و کنترلش رو خواهید دید.
قبلش به این نکته مهم توجه کنید که اولا بطور دقیق طبع و مزاج خودتون رو بشناسید چون برای شما مهم و ضروریه. برای اینکار میتونید به سایت مراجعه کنید و سخنرانیهام با این موضوع رو دقیق گوش بدید تا بطور صحیح و دقیق مزاج و طبع خودتون رو شناسائی کنید. ثانیا عمده ترین علت ایجاد و تشدید دیابت، کاهش دمای معده و افزایش دمای کبد است!
کبد بطور طبیعی طبع گرم داره و نباید حرارتش بیش از اندازه بشه. معده هم بطور طبیعی سرد هست و سردیش نباید از حد تعادل فراتر بره چون در صورت این 2 تغییر، لوزالمعده تحت تاثیر قرار میگیره و تولید انسولین با اختلال مواجه میشه.
پس بعد از شناسائی طبع خودتون لازمه بطور مستمر از خوراکیهایی که معده رو گرم میکنه استفاده کنید و همواره سعی کنید حرارت کبد رو پایین نگهدارید. با نوشیدن زیاد مایعات خصوصا شربت آب و عسل و سرکه سیب
اما خوراکیهایی که باید باهاش آشتی کنید اینهاست:
سبزیها: کرفس، شاهی، شنبلیله، اسفناج، قارچ و خصوصا خُرفه
میوه ها: انار و سیب
سرکه سیب که بسیار مهم و موثره و بهتره بهمراه شربت آب و عسل مصرف بشه.
جو بصورت نان یا سوپ یا هرشکل دیگه
دارچین، زنجفیل، زیره که بهتره بصورت دمنوش استفاده کنید
پسته، بادام و فندق
ان شاءالله که بتونید با تهیه یک جدول این خوراکیها رو بطور منظم و مستمر و بصورت روزانه وارد رژیم غذائی تون بکنید.

Template Design:Dima Group