لپه:

بعد از نخود، مهمترین و مفیدترین حبوبات، لپه است. لپه از خانواده نخود محسوب میشه و بیشترین ویتامینها و املاح مفید برای بدن رو داره. مزیت مهم لپه بر دیگر حبوبات، ایجاد نفخ کم است که حتی بدون خیساندن قابل مصرف است و معده های ضعیف هم قادر به هضم ان هستند.

با اینکه این روزها استفاده از این خوراکی مهم و مفید کم شده اما مداومت بر استفاده از لپه که قبلا به شکلهای مختلفی پخته و مصرف میشد، از بروز بسیاری از بیماریهای سخت رایج، جلوگیری میکنه و بسادگی بسیاری از بیماریهای شایع فعلی رو مداوا میکنه.

رفع کم خونی

رفع چربی خون

رفع فشار خون

از جمله مهمترین آثار استفاده مداوم از لپه است.

لپه همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین خصوصا خانواده B داره که برای سلامتی بدن بسیار مهم و موثره.

نکته مهم درباره تهیه لپه، توجه به انواع لپه موجود در بازاره. بهترین نوع لپه، ایرانی و محصول تبریز و برخی مناطق دیگه است که نسبتا ریز و زود پز هست و همه دانه های آن همرنگ اما با اندازه مختلف هستند. لپه های خارجی عموما درشتتر اما هم اندازه هستند اما در میانشان دانه های تیر و روشنتر یا سبز رنگ هم وجود داره.

لپه ی ایرانی بخاطر کیفیت، حاوی دانه های خراب نیست و معمولا نیازی به پاک کردن ندارد اما لپه های وارداتی هم حاوی دانه های شکسته و خراب است هم دیرتر پخته میشود.

Template Design:Dima Group