لوبیا:

دسته بعدی از حبوبات مفید و لازم برای بدن، لوبیاست که چند نوع داره.

لوبیاها از بهترین خوراکیها هستند که نباید از سبد غذایی حذف بشن. هرچند برای برخی مزاجها یا برخی افراد که دچار بیماری هستن ممکنه خوردنشون مجاز نباشه اما افراد سالم، به انواع لوبیا نیاز دارن و بخاطر پروتئین زیاد و املاح و مواد معدنی فراوان و متعددی که دارن برای بدن ضروری هستن. البته بخاطر ایجاد نفخ ، تاثیرات هورمونی و مقدار پروتئینی که دارند می بایست به میزان کم مصرف بشن تا مشکلی برای بدن ایجاد نشه.

تقریبا میشه میگفت ترتیب اهمیت لوبیاها اینطوره:

لوبیا سبز(هرچند جزو صیفی و سبزی محسوب میشه)

لوبیا سفید

لوبیا چشم بلبلی

لوبیا چیتی

لوبیا قرمز

میشه گفت انواع لوبیا جز برای افرادی که نقرس دارن یا اسید اوریک بالایی دارند، مفیده.

انواع لوبیا هم برای اینکه از ایجاد نفخشون جلوگیری بشه بهتره قبل از پخت چند ساعت در آب خیسونده بشن.

Template Design:Dima Group