Leader
06 خرداد 1396 ساعت 18:04

پرسش و پاسخ پیرامون خوراکی ها و نویشیدنی طیب؛ « برنج»

-          برنج هندی چرا خوب نیست؟

برنج هندی شبیه ماکارونی تولید میشه یعنی برنجهای نامرغوب آرد میشه و بعد از برش به اندازه های مساوی، نیم پخت میشه... حاوی افزودنیهای زیادی موقع فراوری و هنگام حمل و نقل هست و نیم پز شدن خودش عامل مهم بیماریست...

-          برنج های هندی با مارکها ی معروف مثل غنچه که تاییدیه دارند چی ؟

کدوم خوراکی الوده و مضر روش نوشته تاییده ندارد.مضر است. مصرف نکنید؟!

-          آیا برنج برای کبدچرب مضر است؟

برنج به تنهایی خصوصا اگر بدرستی پخته بشه-کته- اثری بر روی کبد نداره و کلسترول رو بالا نمیبره .

کبد چرب با تغییر و اصلاح خوراک درمان میشه. مهمترین کار تغییر روغن از صنعتی به کنجد و همچنین تغییر لبنیات پاستوریزه خصوصا کره و خامه به سنتی است.

استفاده زیاد از میوه و سبزی خصوصا لیموی تازه و همچنین استفاده مستمر از دمنوشهای زنجبیل، گل مریم یا خار مریم و زردچوبه بسیار موثره.

ترکیب مساوی 3 عرق گیاهی کاسنی، شاتره و بید هم کمک زیادی میکنه.

و نهایتا استفاده مستمر از شربت سکنجبین، چربی کبد رو از بین میبره.

-           خوردن که آیا برنج براى بیماران دیابتی مضر است؟

اگر بصورت کته پخته بشه و در مصرفش زیاده روی نشه نه تنها مشکلی نداره بلکه قند خون رو کنترل میکنه اما برنجهای حاوی مواد معدنی-آبکشی شده- و همچنین حاوی روغن و نمک، ممکنه میزان قند خون رو افزایش بده.

البته در طب سنتی سفارش میشه مقداری شلتوک برنج بخرید و داخل آب بجوشونید بعد برنج رو داخل این آب بریزید و بپزید تا املاح و ویتامینهای برنج کامل بشن. به این طریق قندخون توسط برنج کنترل میشه.

 

 

Template Design: