Leader
29 مرداد 1396 ساعت 12:25

خوراک طیب: «برنج»

برنج:

یکی از پر مصرف ترین حبوبات که بشرط استفاده درست، مزیتهای فراوانی برای بدن داره، برنجه. قدمت این دانه ی آسیایی به هزاران سال قبل میرسه و در ایران بیش از 2 هزار ساله که خوراک مردم قرار گرفته.

اگر برنج بدرستی پخته بشه و حتی الامکان با مکملها و مصلحات استفاده بشه، خوراکی بسیار خوب و مقوی برای بدن است.

بهترین نوع پخت برنج، برنج نرم و آبداره چون اکثر املاح و مواد مغذی برنج در آب برنج جمع میشه که متاسفانه اکثرا آب برنج رو دور میریزن.

استفاده از سبزیجاته با طبع گرم، زیره، سیاه دانه به همراه برنج طبعش رو متعادل میکنه

همچنین برنج به همراه ماست سالم یا به همراه شیر سالم از مقوی ترین غذاهاست.

برای بچه هایی که رشد کمی دارند و ضعیف هستن، از قاطی کردن آب برنج و ماست غذای تقویت کننده درست میشه . همچنین از آب برنج و شیر که میشه عسل هم بهش اضافه تقویت کننده بسیار مفیدی برای بچه ها و بزرگترها ساخته میشه. شیربرنج هم که از قدیم پختنش مرسوم بوده از بهترین خوراکیهای کامل هست.

منظور از برنج، انواع ایرانی برنجه و برنجهای خارجی مشکلت مختلفی دارند. از جمله اینکه پرمحصول و تراریخته هستند و با تقویت کننده های شیمایی تولید میشن و برای سالم موندن در مسیر انتقال، مواد نگهدارنده مضری بهشون اضافه میشه که به هیچ طریق از بین نمیره.

برنج هندی هم که اساسا آلوده و خوردنش مضره و دستگاه گوارش قادر به هضمش نیست. این نوع برنج در یک فرایند صنعتی و با استفاده از برنجهای نامرغوب و افزودنیها و مکملهای دیگه تولید میشه و خصوصا چون یکبار پخته شده، بسیار مضر خواهد بود.

Template Design: