از غلات بحث درباه جواری(ذرت) و سویا باقی مونده که این دو در ایران مصرف بالایی ندارند اما نکاتی درباره شون هست که باید بهش توجه بشه:

ذرت رو اصلا نباید به شیوه ی پخت مکزیکی که رایج هست، استفاده کرد که مضرات فراوانی بخاطر ترکیب شدن با روغن و نمک و چیزهای دیگه ایجاد میکنه و بهترین روش خوردن ذرت همون شیوه سنتیه کباب کردن روی اتش هست. البته در برخی کشورها از آرد ذرت نان تهیه میشه که در ایران مرسوم نیست اما این آرد برای بدن مضر هست و حتما باید غنی سازی بشه که بخاطر مضرات فراوان غنی سازیهای صنعتی، عدم مصرف این آرد توصیه میشه.

سویا هم که معمولا به عنوان پروتئین گیاهی معرفی میشه علیرغم فوایدی که داره مصرف زیادش برای آقایان مضره چون حاوی هورمونهای زنانه ست.

البته هر دو این غلات بخاطر روغنی بودن، زود فاسد میشن و هضمشون سخته و بهتره در مصرفشون احتیاط لازم انجام بشه.

 

-          در مورد ذرت... فریز کردنش هم خوب نیس؟ بعد تو غذا استفاده کنیم؟

اشکالی نداره

-          فریز کردن مواد غذایی مگر مضر نیست؟

فریز کردن در صورتی مضره که رویه همیشگی بشه اما موردی یا گاه وقتی ضرر خاصی نداره

 

-          ارد ذرت رو تو غذا میریزیم استفاده میکنیم اونم خوب نیس؟

هیچ اشکالی نداره

 

 

Template Design:Dima Group