خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

1,117 ارسال در 558 موضوع- توسط 143 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: شهره
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: قهر بودن باكسي  (دفعات بازدید: 131 بار)
saeed67

0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 138

سعيد هاشمي

« : 02:49 09/01/2010 »

باسلام: اگر با كسي قهر باشيم كه اين قهر قهر ظاهري باشد يعني متلا در نمازها براي آن كس دعا و عاقبت بخيري كنيم و باطن ما از آن كس قهر نباشد آيا تكليف  نماز وكارهاي واجب يا مستحب چه ميشود 0با تشكر
خارج شده است

حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و برکت و غفران بر همه تا ظهوريها و مديران سايت و تمام مسلمانان جهان مبارک باد . . . و لطفآ در این ماه مبارک ما رو هم دعا کنید.

خداوند ميفرمايد كه روزه ازمن است و من خود به آن پاداش ميدهم
سید مهدی طباطبایی
مدیر کل

10
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 145

« پاسخ #1 : 04:36 10/01/2010 »

سلام بر شما

سرآمد تمام دستورات دین اسلام رعایت اخلاق است و از جمله اخلاقیات مهم و مورد تاکید اسلام داشتن رابطه حسنه با دیگران خصوصا خویشاوندان و دوستان است پس هرکس بتواند این روابط را بهتر و بیشتر حفظ کند - حتی اگر مورد ظلم و کم توجهی قرار گرفته باشد - از ایمان قوی تری بر خوردارست . با توجه به این مقدمه کوتاه بهترست شما هم گذشت کنید و همانطور که در دلتان از او راضی هستید و حتی برایش دعا میکنید در ظاهر هم از محبت خودتان ایشان را محروم نکنید .
این را هم عرض کنم که تاثیر رعایت نکردن دستوراتی از قبیل مثل صله رحم یا ارتباط صحیح و مستمر با دوستان یا مطلع بودن از احوال همسایگان اثر حقیقی عبادات خصوصا نماز را تحت تاثیر قرار میدهد و گویی نماز خواندن در کنار رعایت نکردن این حقوق مهم از بین بردن آثار مادی و معنوی اعمال قبل از انجام آنهاست .
موفق باشید
خارج شده است

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الآخرین
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :